torsdag 15 augusti 2013

Bananens form är böjd!

Och rund är också en form.

Onsdag och det betyder onsdags träning, och fy fan vad fort det gick på de två lagtempona ner till Fjärås. Ner till Kungsbacka från Lindome delade vi upp den ca: 20 manna gruppen på två och redan där lyckades vi bli av med några som har blivit lite hårdare och fått lite fostran. (Patric åkte av :-).) Därefter blev det stort lagtempo ner till Fjärrås, men det tog inte lång tid innan det blev ett litet lagtempo med en svans av fjollor. (Patric fick släppa och åka med i svansen :-).)

Upp till Bräckan där fotografering skedde, men de var lite blyga när jag sa till att hålla den till höger på stjärten. Men det e som man säger, hellre en snygg kille än en ful tjej. Gladast var Beata som fick klämma på sin brors stjärt, liten kinkey men vi dömer inte, vi bara knyter en näve i fickan och går vidare.Sen delade vi upp oss i fyra manna grupper och körde 40/20 ner till golfbanan. Här drar Patric i sig en banan och kommer således straffas med en ananas upp i baken.

Transporten hem blev snart till ett fint lidande och Martin som inte drog en meter tog hem spurten till Mölndals bro. Han konstanterade att klungan röde sig framåt utan att han hjälpte till, smart kille den där! (Patric totalt avhängd och förnedrad :-).)

Så tack för ett trevligt pass!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar