tisdag 12 februari 2013

Varg

Mumien Martin tyckte att vi skulle ta oss en sväng i storskogen och leta varg.
Jag laddade väl med tre semlor till lunch så jag skulle orka jaga vargen väl. Så det var bara till att stressa hem, byta om, ta en kaffe, slänga ner lite energi i väskan och lasta in den smuttsiga cykln i Martins rena bil. Medans martin bytte om tog jag och sög i mig en banan så porrigt det bara går.
Sen så gav vi oss av på en episc tur upp genom paradiset mot torpet freden, sen så fortsatte vi på Bohusleden bort mot Skatås. Det kan vara en av de finaste turerna i Göteborgs området om man gillar att cykla stig. Martin var lite rädd för vargen så det var lite jobbigt att cykla och hålla han i handen, man tycker ju att han borde vara van vid varg och annat vilt från de värmlädska skogarna. Men vargen ville inte bli hittad så det får bli till att leta vidare någon anan dag. 

Så då har man lyckats cykla 26 mil på fyra dagar i februari och vilka turer det har varit med gryma cyklister. Det är skönt att veta att det finns fler likasinnade som är ute och cyklar i snö, is, salt och tö. Kanske kan bli 50 mil på en vecka vem vet!?

Så här ser vargen ut som håller martin vaken på natten! 23 cm och gosig ;-).
Turen mäter ca 35k och ca 90 procent är stig.

En kränkt conticyklist är en glad conticyklist!

Fredrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar