tisdag 26 februari 2013

Inte helt 100

Några göteborgare har kanske sett banderollen som hänger över vägen i Jonsered och den sammanfattar helgen och måndagen rätt bra. Den syftar tydligen i Jonsered på att Missionskyrkan där är nästan 100 år gammal och att dom har nästan 100 medlemmar lärde jag mig i lördags. Passar även bra in på min måndag, mer om det längre ner.
I Jonsered arrangeras löptävlingen JM Winter Challenge så när Fredrik och Erik låg och laddade för söndagens distanspass mellan Sälen och Mora gjorde jag mitt bästa för att hålla ställningarna på hemmaplan. JM Winter Challenge innebär 10km löpning, start kl 2300 på lördagkvällen, pannlampa och vackra vägar/stigar kring Jonsered.
Mitt i 30-årsfest på lördagen (inte min egen) bröt några av oss upp för att sticka till Jonsered och springa. Jag var kvällspigg och vann, blev Contis första seger för året. Får väl räknas även om det inte är cykling.

Måndag morgon vaknade jag inte helt 100. Satte mig upp i bingen, kände att nu är det bråttom, hjulade in på muggen och sedan var det mayhem. Någon hade väl varit och pillat med smutsiga fingrar i maten på 30-årsfesten eller nåt. Jag hade fått vinterkräksjukan. Inte helt 100.

Enar

1 kommentar:

  1. Gött jobbat Enar ! kul att du vann mindre kul att du blivit sjuk krya på dig.

    Erik

    SvaraRadera