söndag 17 februari 2013

3 av 4

Team Kungälv insperarade med en go 12 milare i går, så vi kunde ju inte vara sämre i Conti. Men vi valde att köra på söndag för att få lite mer vind och snö (Hårdast av dom hårda). 

Patric hade bara en uppgift idag och det var att göra rätt för sig, om han ville tillbaka in i laget. Jag gorde klart för killarna att i dag så är det minst 30 km/h i snitt som gäller. Jag tog täten ner till Jonas där vi bestämde oss för att köra ner mot Hjälm sen Ålegård och hemåt över Anneberg Lindome och tillbaka till stan. 

Vi körde på hårt i snöstormen och när vi närmade oss Anneberg smög killarna i sig lite gel när jag berättade att vi skulle skarva över sågen till Lindome. Var inte riktigt nöjd över deras insatts så de fick skylla sig själva att det blev några extra mil. Den första till att få släppa var Erik efter att ha försökt sig på ett ryck, sen så föll de som käglor i motvinden. Så jag är mycket nöjd att tre av fyra bonka, det är lite så vi jobbar i Conti.

Är mycket nöjd med dagens insatts av killarna, de har alla blivit lite hårdare, vilket känns mycket lovande inför sommarn. 

Patric har fått tillbaka sin vaselin burk med sitt namn på och har efter dagens myspass fått en livstids anställning i Conti. 

Snittet blev en bit över 30 km/h och 12,3 mil

Fy fan vad kul vi hade i dag era sötkorvar!

1 kommentar:

  1. Bra att du kränker gubbarna. Höjta när du känner dig redo att bli kränkt i simbassängen igen;-)

    SvaraRadera