tisdag 30 juli 2013

uppdatering delux

Har gummi gubbarna dött kan man undra. Nej tyvärr har ni inte sådan tur, vi lever och är mer gubbsjuka än vanligt nu när sommaren är här och det är så mycket hud i blickfånget. Patrics fru har låst in honom i sommarstugan med en box vin för hon orkar inte med hans drägglande mer på stranden. Enar har varit runt med husbilen och hela familjen och spanat på tyskar och andra lössläppta syd europeer. Så man blir mindre förvånad om han har skaffat en tysk porr pungs rakning.

Körde Orust runt med team Kungälv och Martin föra tisdagen, vilken toppen cykling det var på ön. Många höjdmeter blev det också då aldrig är platt på ön.
Passet innehöll det mesta man kan önska med kränk attacker, lagtempo och sjukt trötta ben. Efter jag hade vinkat av de små grisarna som skulle få medvind ner till Kungälv så tog jag mig över ön igen bort till Tuvesvik och färjan ut till Käringön. Vilken jag så klart missade och fick ringa min far som hämtade upp mig med båten. Väl ute på ön åt jag det mesta som fanns, det hade ju trots allt blivit 5 timmar cykel och en enda glass på hela dan.I onsdags var vi ett gäng som prov sprang wetrockrace banan inför fredagens swim/run tävling. Lyckades bara bränna mig på fyra magneter så det får man se som en seger i sig.

Wetrockrace är en swim/run tävling som startar på Gullholmen och målgången sker på Käringön. Vi tog färjan Knape från Käringön till Gullholmen. Väl vid starten så gällde det att snacka ner sina motståndare i skorna och alla medel var tilllåtna. Jag körde med en kille som heter Gustav och vi hade den stora äran att starta först efter förra årets seger. Vi öppnade så hårt det gick men fick slå av lite på tackten tack vare att Gustav hade dragit på sig en förskyldning. Men vi kämpade på väl och det såg ut som Ted Ås lag skulle vinna men dom lyckades springa fel på sista ön (klantigt). Jag och Gustav var i vattnet bara några meter efter segrana Jens och Tobias. Men det är svårt att slå två ytbärgare på simningen så de gled iväg och vi fick sikta in oss på att försvara andra platsen, vilket vi klarade. Grymmt jobbat Gustav och på lördag så blir det ö-lopp.

Kolla in dom grymma bilderna Valentin tog http://www.baatphoto.com/. När jag stog i målområdet så ringde Valentin och berätta att sjörädnings båten som hade kört ut han till ön han fottade på hade fått larm och lämnat han där. Så jag sa till han simma eller bli kvar :-).

Ni kan läsa mer om wet rock race på http://wetrockrace.se/#

Den sista måndagen varje månad anordnar Mölndal outdoor råda triatlhon.
Jag värmde upp dagen med ett gött cykel pass så benen var lagom bra till start. Simningen går som det går så det fick bli till att jaga på cykeln i stället. Jag kan tänka mig att jag var runt 10 man upp ur vattnet, och efter sjukt dålig växling (som vanligt) så blev det en hård jakt på cykeln. Men växlade ändock som trea inför löpning och försökte hänga på Martin Flinta så länge det gick, men fick släppa honom och sedan var det bara till att springa för en tredje plats. Ted Ås vann, Flinta två och jag blev trea.

Läs mer på Mölndal outdoor

Såhär ser en helt vanlig semester vecka ut :-)

Glöm nu inte att anmäla er till Conti gp, vädret ser ut att bli sjukt bra och banan är grymt kul.

1 kommentar:

  1. kan ni inte skriva om cykling istället för ickesporter

    SvaraRadera