onsdag 22 maj 2013

Tinnitus i hjärtat!

Bob Hund skrev en gång en låt som hette "Tinnitus i hjärtat", precis så kändes det när Jimmy Rönn och Johan Lomander tryckte på som mest på lagtempot Lindome - Inseros! Stefan Olgarsson slet sig också med i kedjan, Olof Åström vilade sig för att kunna totaldominera i backarna efter Eskilsby.

Fidde var helt slak ikväll (efter förnedringen mot kungälvarna igår). Slak och slak föresten, han slutade dra helt på lagtempot då han hade mer blod i Winnie än i benen. Han satt nämligen och kåtade upp sig på Jimmys lår. Den killens ben skulle ingen kunna skilja från Hulk Hogans om dom stod bredvid varandra. Mot slutet av passet bad Fidde att Jimmy skulle vika av ihop med Stefan. Vi andra skulle köra backen upp från Landvettersjön mot Öjersjö och skulle Fidde få ut något av kvällens pass var det bäst att Jimmy inte satt med i klungan....

På toppen var vi alla rätt trötta efter alla backar och vi skulle rulla hemåt i lugnt tempo. Då kom Johan att tänka på Geologen och hans wattal. Geologen lär kunna pressa över 1000 watt, något Johan aldrig varit uppe i och nu skulle han testa det. Hellavette! jag som flera gånger haft Tinnitus i hjärtat tvingades åter igen hosta upp lungorna för hänga med i backarna. Jag tror dock inte att han lyckades vilket visar att Geologen fortfarande lär vara bättre än dig Johan!

Prognosen hade lovat regn men som tur var slapp vi vätan ikväll och jag tror att alla ligger hemma i sina soffor och njuter av att benen fått smaka mjölksyra.

Tack Stefan, Jimmy, Olof, Fidde och Erik (som gjorde en oförglömligt hård första förning på lagtempot och försvann) för kvällens gymnastiska övningar på sadeln.

Patric

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar