onsdag 17 april 2013

Onsdag med syra, syra och mer syra!

Tänk vad kul man kan ha en helt vanlig onsdag!

Idag var det ett helt underbart gäng som dök upp till samlingen och redan där insåg man att det kommer svida ikväll!

De enda som inte finns med på bilderna är Contis egna maskot Fredrik, Henrik Miltén och Jimmy Rönn som anslöt i Kållered.

Vi rullade lugnt söderut och vi hade det riktigt gemytligt. I Lindome delade vi upp oss och det blev två lagtempon så att alla fick vind på nosen. Sedan körde vi lugnt österut och efter Ålgårdaavfarten började kriget upp mot Ubbhult. Lunkan, Fidde och Lomander slet sig tidigt loss och bildade en tättrio som gjorde upp om vinsten.

Vi andra hamnade snart på Cykelcitys egna Kiryienka - unge herr Rönn. Jag bestämde mig tidigt för att inte släppa hans hjul med mer än 10 cm. Räddningen var att han inte orkade med samma explosionsartade tempo i backarna då man kunde "vila". På slätan var det nära på vidrigt. Vi (Jimmy) var nära på att köra in de tre som låg i tät. Mina ben var mer eller mindre döda när vi närmade oss Ubbhult och då vänder sig Jimmy om och säger "det var la gött, för det här var årets första syra" - PANG! Gubben Alm var nere för räkning ännu en gång!

Vem som vann där fram vet jag inte riktigt, det jag vet är att Lunkan och Fidde grillade Lomander ordentligt i backarna.

Lugnt och fint till Hällesåker, sedan började kriget igen över Benarebybackarna.

Jag vågar nog påstå at alla ben var ordentligt möra när vi rullade hem i skymningen.

Såna här onsdagar måste vi ha alla årets veckor, jag längtar redan till nästa onsdag - först är det ProTourLight på tisdag.

Tur att det inte kom mer än några droppar på oss så Martins cykel slapp sånka ihop. Inga pengar fick vi ihop heller i vår lilla insamling.

Inga tävlingar till helgen så något eller några pass lär det bli, om du är sugen på att cykla med oss contisar så håll ögonen på bloggen!

Tack och adjö! Jag älskar er alla som körde idag!

Patric1 kommentar:

  1. Gött att läsa. Sådana pass klarar jag inte riktigt än... Men Motorn är OK form iallafall - 72.2 i VO2max på aktivitus igår. Kan ju också avslöja att SUB7-krossaren från Baskien är nu byggd och in transit - beräknas till Sverige nästa vecka.. http://www.bhbikes.com/web/en/road/aero/g6/g6-8-5.html

    SvaraRadera