söndag 14 april 2013

Fredrik - Karl Pamp 0-1

Lita aldrig på dom här killarna!
En skulle ha koll på kartan till Ljung K A och en skulle ha koll på starttiden. Båda hade fel och det blev minst sagt lite knasigt....
 
Vi körde tokfel, fick korrigera och tokköra till starten. Toksena kastade vi på oss tävlingskläderna och körde tidernas snabbaste uppvärmning (kallpump - sweet), när Johan Lomander passerade oss hur lugn som helst undrade vi hur han tänkte då starten går om 5 minuter. Ha, det är ju 40 min kvar svarar Johan - Gött och god natt!
 
Sedan trampade vi oss igenom ett helt vanligt Östgötalopp, med en stor klunga som rullar runt och avslutas med en spurt som Jocke alltid vinner - Grattis!
 
Fredrik har satt upp små mål inför säsongen och ett av dom är att alltid slå fjolårslagets ohotade fixstjärna - Karl Pamp. Karl Pamp förnedrade oss idag med sin sjätteplats och leder nu mot Fidde med 1-0.
 
På vägen hem vid en känd hamburgerkedja hittade jag det här klistermärket som på ett så otroligt tydligt sätt är Fredrik Gustafsson:
 
Idag gjorde Fidde en heroisk insats, inte bara genom att ta sig till starten efter sin målkrasch igår (hans skrapsår och svullna handleder såg inte roliga ut). Att han sedan genomförde loppet var en bragd, speciellt på slutet när värktabletterna började släppa och handlederna skrek - AJ!
 
Hammarö - here we go!
 
Patric


1 kommentar:

 1. På våra distanspass brukar vi skrika "Skylt" och Pampen sticker iväg på allt. Efter några "falsk" skyltar är han rätt mör och då tar vi dom riktiga,
  He, He...:-)
  Vi får köra den taktiken nästa lopp så blir han en mumsbit för Fredrik på upploppet....
  Bra kört i helgen grabbar!
  /Pilen

  SvaraRadera