lördag 6 april 2013

Conti goes soft!

Imorgon är vi inbjudna av cyklisterna i Team Kungälv till ett kränkarpass de lux. Men vi i Contigänget älskar inte att vila varför vi körde ett lugnt tiomilspass idag.

Ett tag tänkte vi rulla med på Leos tur med fika i Hyssna men eftersom flera av oss var tvungna att vara hemma vid 13 tiden så fick det bli en egen runda.

Vi samlades 09.30 vid Preem, Slottskogen och rullade söderut i ett fantastiskt vårväder. Turen gick sedan via Kullavik, Släp, Grönninge, Kungsbacka, Tölö, Ubbhult, Hällinsjön, Härryda och hem till stan igen.

Tempot var lugnt då ingen av oss ville tära för mycket på krafterna inför morgondagens förmodade urladdning.

Johan Lomander tog knappt en förning över minuten (han kommer säkert vara hårdare imorgon) och Fidde gnällde över träningsvärk (sa att han sprang en kuperad mil på 36 minuter igår).

Jag och Enar gnetade dock på, jag mest för att jag vet att det blir vidrigt imorgon ändå, oavsett hur mina ben mår.... Enar mest för att komma hem snabbt då han vilken sekund som helst kommer bli medlem i föräldraklubben.

Med oss hade vi också Ted - manen som måste avverkat minst ett tiotal trainers i vinter då han sprätte i alla backar de första två timmarna, sedan tog krafterna slut och han hamnade därbak, men stark som en oxe fram till dess. Med oss var också Anders - tidernas hårdaste fältassistent som lider av att hans riktiga cykelpolare sitter hemma i sina inglasade balkonger och klagar på att det är för kallt att cykla ute (och Picko är på Mallis) - du är alltid välkommen att cykla med oss Anders.
 
Vet ni hur snygga vi är?
 
Inte?
 
Bilderna nedan talar sitt eget språk!
 
Tack killar för en underbar tur i lika delar skönt tempo som skön vårsol.

När jag kom hem åkte vinterpälsen av!

Patric
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar