lördag 9 mars 2013

En tur, två rapporter!

Gött var det!
 
Idag lördag valde jag och Enar att cykla! Nedan kommer två versioner av hur vi cyklade.

Version 1 (som BARA skall läsas av Fredrik Gustafsson - alla normala väljer nästa version).

Vi träffades kl 10 i underbart klart väder men vinden var hård. Hur skulle vi cykla för att kunna ta ut oss så  mycket som möjligt. Vinden var ostlig så vi körde direkt till Pixbo, Benareby, Hällingsjö, Rävlanda, Hindås och Ödenäs. Nu var vi färdiga med motvinden och hade bara backarna kvar i medvinden. Vi körde hårt i motvinden och tävlade i alla backar. Vi bestämde redan innan passet att vi inte skulle äta för att köra torrt på energi och tukta kroppen. Vi fick ihop 12 mil och vi var ordentligt kränkta (hela tiden).

Vi saknade dig Fredrik! Grattis till din starka skidseger!

Version 2 (den barnförbjudna).

Jag och Enar träffades kl 10 (vi hade hoppats på Martin Johansson, men han ville hellre äta Natasjas underbara kakor). Vi ville ha motvinden i början av passet för att kunna segla hem i medvinden, men oops, vi hade ju backarna kvar.....

Vi åt inte för att bli lite extra trötta på slutet. Enar var stark i alla backar. 12 mil i helt underbart vårväder med sol. Vi utstötte ganska ofta någon form av gutturala läten för att ge uttryck för den totala cykelglädjen. Tänk att få en tur på dryga 4 timmar så här i början av mars utan att frysa och på helt torra, grusfria vägar.

På slutet mötte vi Johan Lomander och Jim Berg (vi var för energitorra för att orka stanna).

Vi saknade inte alls Fredrik!

Enar du är underbar och kanske världens bästa cykelkompis! Extra skönt att passera olyckplatsen ganska så exakt ett år senare och kvittera (Enar VS dumma korsningen 1-1 för idag gick det bra). Han har faktiskt inte cyklat förbi den sedan kraschen förra våren.

Patric

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar