torsdag 5 september 2013

Septemberbonk!

Tänk att det kan vara såna här kvällar i september.
Idag slöt följande cyklister upp: Fidde, Erik, Mikke J, Gabor, Niklas Y, Stefan, Beata, Ted, Lunkan, Gabriel och undertecknad.
Som vanligt bjöd Fidde oss på smärtsamma lagtempon och fartsräckor. Nytt för kvällen var sträckan där klungan inte fick köra i mer än 35 km/h för att alla skulle kunna attackera iväg och sedan ansluta utan att riskera att åka av. En mycket, mycket givande övning där alla attackerade hela tiden. Benen förvandlades till någon form av obestämd röra bäst liknas vid överkokt pasta.

Som vanligt var det fri fart upp förbi sågen mot Inseros och man slås varje gång över hur jävla starka några av oss är. Efter körningarna i backarna önskar man att gänget skall vara möra i benen, men då bombas det på igen och man blir sittandes på rulle och ber en stilla bön om att inte åka av.....

Med såna här kvällar hoppas jag att mörkret aldrig kommer eller att snön aldrig faller. Det goa med dom här träningarna är att alla kan ta ut sig till max. Några tar så hårda förningar att man inte tror det är sant, andra (läs Patric och lillErik) får mjölksyra bara av att åka med och göra sporadiska besök därfram i tåget!

Grymt hårt och bra kör alla ikväll, killar (och tjejen) som ni gör cykellivet värt att leva.

7 mil totalt som bjöd på både hög fart och många skratt.

Roligast ikväll var nog ändå när Beata på fullaste allvar tyckte det var en bra idé att lämna cykeln i diket vid punkan. Stefan (som vet vad cykeln är värd) såg dock till att få Beata på andra tankar.....

Hoppas, hoppas på fint väder även nästa onsdag!

Fiddemannen, bjud på lite bilder......

Patric

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar