söndag 9 juni 2013

Mest flugor på tänderna

Flugor på tänderna får man när man ligger i spets och garvar. Det gjorde Fidde på sin TT-hoj idag, inte en mil av dom 18 vi körde utan typ 20 av 18 (han vinglar ju lite mer än vi andra när han sitter så himla aero om nån undrar varför han cyklat längre än vad själva turen var).
Har man dessutom så grymt fina skinkor som Fidde så får man ligga där framme utan protester för det är ju ren njutning för resten av klungan att spana in dom. Bakom honom blir det tyvärr inte nåt vindskydd när lillkillen borrar ihop sig så ingen över 140 cm längd har egentligen nån nytta av att ligga bakom den räkan mer än för utsikten.
Idag var det förutom jag dom goa grabbarna i Hellbikers som njöt av utsikten. Dessutom njöt vi av fikat och det obligatoriska trackandet och viktsnacket om vem som borde eller inte borde äta vad och vem som inte borde äta alls.
Sedan blev det självklart också go bombning i lite motvind och självklart en avslutande spurtuppgörelse där jag försökte köra från spets med kycklinglår, Fidde försökte sprätta med TT-hojen och Hellbikers bara förundrades över den värdelösa taktiken Contikillarna visade och gick upp och tog lite vind till slut i den enda sekunden när det väl räknas - över mållinjen. Jag och Fidde är anmälda igen till denna höstens teorikurs i cykeltaktik, men mycket troligt att vi inte klarar avslutningsprovet denna gång heller.

Enar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar