söndag 2 juni 2013

Döda ben och ett LEND :-).

Distans extra allt!

I lördag så blev det långtur med Leo, Mikko, Peter L, Stickan (krampmongot), Mikael F och Botak. Det var meningen att vara ett lugnare distans pass men...
Det blev som vanligt lite attacker, hårdkörningar och annat smått och gott. Det är gött med gubbar som Mikko som aldrig ger sig och bara kör, Peter L verkar vara immun mot vind och bara maler på, Leo som ligger med bra kör jämnt och fint och aldrig står över en förning. Sen så har vi gubbar som Stickan som bara ska krampa och vara allmänt mongo, Mikael F som hugger på allt och sitter med.
Det blev ett gött fikastopp i Alingsås innan vi skulle ta oss an backarna upp till Edsås. Jag gorde ett ryck i slutet och fick med mig Mikael och fick köra lite gött partempo. Sen så blev det smisk på stjärten för mitt opassande cykelsätt. Så det var med röda händer på skinkorna man fick cykla hem.
Och när de andra fika satt jag och tråna efter mat men höll mig, så Patric kan vara stolt över mig.

Avslappnat och skönt innan start. 

 Slänger med en fin porträtt bild :-)

 Fin utsikt hadde man med!!!

Så jag tackar och bugar för det fina passet i lördags.

Nu till dagens batalj....

 

Vi startade vid Ericson hämtade upp Lunkan i Mölnlycke sen över Partille och här var det dax att dra iväg första gången. Plockade upp Mikael och Hannes i Partille för att sedan ta oss an NDL banan. Hårdkörning i backarna startade med en gång och det sprack av gött men vi samlade ihop oss efter backarna bara för att attackera i nästa och så här höll det på. Jag och jocke körde sönder varandra väl och Lunkan satt och undrade vad fan vi höll på med, och plockade oss på slutet av backarna.  Upp till Ödenäs gick det på hårt och Lunkan förnedrade oss väl med sin tempo cykel.
Till Hindås gick det på bra och Stickan och Erik B fick släppa och det är då det nya Conti utrycket föds ("Dom är bonkande och avhängda, nu kör vi"). Men som alla vet så är en kränkt conti cyklist en glad conti cyklist hoppas att det gäller alla cyklister :-). Det var med sjukt trötta ben man rullade ner mot Eskilsby och de avslutande backarna. Det är här Jocke visar hur man spurtar och tar alla backar. 
Jag vet inte men Lunkan har nog sina egna målgångar....
 
Lunkan målet har alltid varit mellan Ubbhult skyltarna och kommer alltid  att vara :-).
För att vi ens skulle orka tillbaka till stan fick det bli en fika på hagabullen. Patric spanade på en go gräddbakelse men tog ett glas vatten, han hart lärt sig efter Kinnekulle. Medans vi andra åt som vi aldrig sett mat tog Lunkan en isglass som han sög så fint på.. såg hur Jocke sneglade på honom.

Så nu ligger man i soffan med ben som har begått självmord, ätit upp allt i kylen. Ska ta en tur till Ikea för att bygga lite mental styrka nu också.

Man blir ju sugen på lite "glass".

Mycket bra kört av alla idag, det är kul att så många starka cyklister vill köra med oss.

1 kommentar:

  1. Ubbhult?? Du måste varit bra snurrig på passet?

    SvaraRadera