måndag 7 oktober 2013

HCK = Volvo

En gång i tiden ägde jag en helt underbar liten leksak, en Alfa Romeo. MEN tillförlitligheten var väl minst sagt litesådär. Helt plötsligt satt man där med dörrhandtaget i handen, eller att datorn behövde specialrutiner varje gång jag skulle starta bilen....

Att cykla med oss i Conti är som att köra Alfa Romeo, man vet aldrig innan om man kommer bånka, om man skall svänga höger eller vänster i nästa korsning (när Fidde bestämmer rutt). Man har ingen aning om när man kommer hem eller hur lång rundan blir. Det enda man egentligen vet att cyklingen är så nervkittlande att man längtar till nästa tillfälle.

HCK måste vara Contis raka motsats, lite som att köra Volvo. Är man sugen att cykla en söndag VET man att det klubben har långpass. Man VET att farten blir uthärdlig. Man VET att sällskapet alltid är trevligt. Man VET att man kommer hem på utsatt tid.

Igår ville jag cykla men saknade motivation att hitta på något eget, så jag rullade till HCKs klubbstuga och mötte upp en hel hög med sköna cyklister och vi hade en riktigt fin stund ihop i det underbara höstvädret. TACK HCK för att ni finns och välkomnar oss "outlaws" (förutom Pampen och Fidde).

Vi ses snart, återstår väl bara att se i vilken form.......

Patric

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar