fredag 11 oktober 2013

Enar för i!

Viktor och Gabriel håller på och tjötar om att rodd ska vara så sjukt bra för att bli stark. Men med tanke på alla äckliga bakterier som finns på gymmet så gick det bort.
Enar lyckades inte fixa en roddbåt men en sjukt snabb acron kanot i kolfiber. Enda andledningen till att vi fick låna kanoten var om vi antog utmaningen från tjejerna som äger kanoten, för de ville väl förnedra oss.
Starten på utmaningen gick vid upptornet i Rådasjön sen igenom Mölnlycke och i mål i massestjärn. Tiden som vi skulle slå var 14 min dit och 15 tillbaks. Klarade vi det? tro fan att vi inte gjorde, med Enar vid rodret så är jag glad att vi inte parkerade kanoten på torget i Mölnlycke centrum. Men det man saknar i teknik får man ha i armarna, så det är tur att vi har så sjukt stora armar. Vi ger dock inte upp så lätt, så på söndag blir det nytt försök. Man vill ju inte åka på tjej bonk, sen att en av dem har vm peng, det skiter vi i.

Nu ska det bli sjukt kul att bli total kränkt i dagarna på cyklo crossen. Bara inte herr Alm slår mig på söndag så är jag nöjd, för Alm bonk är värre än tjej bonk!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar