torsdag 4 juli 2013

Tack Leo och Natasja!

Historien känner väl till, den om Leo Ranta och hans Vätterrundaneskapader.

Leo började rulla runt sjön för sisådär 10 år sedan och har stadigt förbättrat sina tider sedan dess. Leo och Natasja har varit otroligt duktiga på att knyta kontakter med sponsorer och hårda cyklister och alla som kört i Vätternrundanlaget har gjort med stolthet.

De senaste tre fyra åren har det varit Duells som stått för huvuddelen av sponsringen och laget har varit klädda i Continentals svarta kläder.

Leo har hållit ihop laget på ett otroligt bra sätt. Han har hållit i träningsläger både i Göteborg och Stockholm och har hållit kontakt med alla så att alla verkligen känt sig som en del i den väldiga Contifamiljen. Det har lett till att alla efter förmåga bidragit med det man kunnat på både träningar och vid VR.

Nu har Leo bestämt sig för ”pausa” vad gäller VR och vi i Conti CK vill tacka Leo och Natasja för allt. Utan ert engagemang och er otroliga energi hade vi aldrig varit där vi är idag (med klubben ContiCK). Alla vi som kört VR ihop med er genom åren har oförglömliga minnen, något ingen kan ta ifrån oss, minnen vi bär med oss resten av livet – TACK!

Klubben Conti CK laddar vidare både den här säsongen och kommande säsonger.

1 kommentar:

  1. Skippa Duell nu med då om ni får chansen. Så kanske ni kan slippa era oranga kläder.

    SvaraRadera