fredag 19 juli 2013

Solskens kränk?

Nu får det vara nog på semester svullandet, för snart kommer väl hela senior klungan se ut som ett gäng strandade sälar. Så vi i conti tar med fett tången så avgör vi på lördag vilka som får äta och dricka och vilka som får ge bort sin mat till bättre behövande.

Lunkan behöver inte äta för en på söndag så mycket som han åt igår hos Patric, ett riktigt kak monster. Patric ska där i mot få en klapp på axen för väl visad av håll sammet till maten och för en mycket trevlig kväll. Jonken klipp färdigt häcken så ses vi på lördag. Martin det är bara till att ta på dig conti kläderna och komma för nu när du passerat 32 så blir det inte värre. Viktor jag hoppas att du har hämtat dig från brokeback mountain tältningen och ansluter lika tajt som alltid. Lomander släpp barnvagnen! Det hade varit trevligt och se lite Master, Hck, Mölndal ck gubbs också. 
Sen så är självklar alla andra mer än välkomna också.

Tanken är ren tävlings träning med lite lagtempon fri fart i backar total kränkning och för hoppningsvis total bonkning. Vi samlar i hopp oss efter backar och hårdkörningar.

Vi startar vid ericsson 10.00 och kör upp över Mölnlycke och sen blir set Ndl banan. Fika blir det för de som klarar mätningen i Landvetter om folket vill, kaffe är ok även fast man bomba mätningen.  Under fikat så finns möjlighet att ställa frågor om kost till Martin. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar